Chytili mladíka (19), ktorý vykrádal domy

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 11:43 • 2 min
Chytili mladíka (19), ktorý vykrádal domy

BRATISLAVA/KOŠICE – Za opakované krádeže v rodinných domoch môže ísť na dva roky do väzenia 19-ročný mladík z Richnavy.

slovakia

left justify in out

V marci neoprávnene vošiel do dvora rodinného domu, kde našiel kľúč od vchodových dverí. Odomkol a celý dom prehľadal. Z kovovej šperkovnice zobral zlatú retiazku za 400 eur. V apríli sa vlámal do ďalšieho rodinného domu v obci, odkiaľ ukradol retiazku a prsteň zo žltého kovu. Spôsobil škodu za viac ako 270 eur.


Do tretice sa začiatkom júna obdobným spôsobom vlámal do domu iným Richnavčanom. Odniesol si dve retiazky, prsteň a obrúčku zo zlata. Majiteľke spôsobil škodu za viac ako 540 eur, informoval hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó. 

 

Rovnaký čas si môže vo väzení posedieť aj 20-ročný Mikuláš z Košíc, ktorý sa v pondelok napoludnie vlámal do stánku PNS na Letnej ulici v Košiciach. Ukradol presne nezistené množstvo tabakových výrobkov, finančnú hotovosť, dobíjacie kredity mobilných operátorov a cestovné lístky. Košickej spoločnosti spôsobil doposiaľ presne nezistenú škodu. 

 

Šesť mesiacov až tri roky hrozia ďalším zlodejom z Košíc – 27-ročnému Gabrielovi a rovnako starému Patrikovi. Začiatkom júla vo večerných hodinách pod mostom VSS v Košiciach ukradli zo železničnej trate dve liatinové skrinky a medené vinutia na ohrev výhybiek. Škodu vyčíslili na takmer 8 900 eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona