Chytili drogových dílerov, hrozí im niekoľkoročné väzenie!

NETKY.SK • 23 September 2013, 12:32 • 2 min
Chytili drogových dílerov, hrozí im niekoľkoročné väzenie!

BRATISLAVA/TRNAVA - Minimálne 1 200 dávok by sa dalo pripraviť z metamfetamínu, ktorý policajti našli občanovi Rakúska, tureckej národnosti.

slovakia

left justify in out

Cudzinca kontrolovali na diaľničnom odpočívadle Zeleneč. Okrem troch zatavených striekačiek mal pri sebe vrecúško s drogami a digitálnu váhu. Štyridsaťšesťročného muža obvinili z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Po rozhodnutí súdu skončil vo vyšetrovacej väzbe, hrozí mu trest na štyri až desať rokov.

Policajti zasahovali aj v Hlohovci. Na križovatke ulíc Šomodská a Nerudova kontrolovali posádku Citroënu Xara. Pri aute našli odhodenú zatavenú striekačku s bielou kryštalickou látkou, a sušenú rastlinu mal vo vrecku mikiny aj jeden zo zadržaných. Policajný pes následne objavil úkryt na podvozku pri predných dverách. S magnetmi pripevnenej kovovej trubice vytiahli ďalšiu plnú striekačku. Po expertízach vyšetrovateľ dvoch Hlohovčanov (24, 40) obvinil z drogovej trestnej činnosti - mladšieho pre prechovávanie piatich dávok marihuany a staršieho pre 21 dávok pervitínu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies