Chystaný film so Steveom Carellom odohrávajúci sa v KĽDR zrušili

NETKY.SK • 18 December 2014, 14:03 • 2 min
Chystaný film so Steveom Carellom odohrávajúci sa v KĽDR zrušili

USA - Produkčná spoločnosť New Regency zrušila pripravovaný film so Steveom Carellom v hlavnej úlohe, ktorý sa mal odohrávať v Kórejskej ľudovodemokratickej republike.

slovakia

left justify in out

Predstavitelia New Regency tak spravili po tom, čo Sony Pictures na základe hrozieb hackerskej skupiny Guardians of Peace zrušili distribúciu komédie Šialené interview o zavraždení severokórejského lídra Kima Čong-una.

 

 

Zatiaľ nepomenovaný triler s Carellom mal režírovať Gore Verbinski, pričom scenár napísal Steve Conrad. Snímku mali začať nakrúcať v marci. Verbinski, ktorý má s New Regency kontrakt na niekoľko filmov, tak najbližšie nakrúti horor A Cure For Wellness podľa scenára Justina Haythea a potom snímku Passengers. 

Spomínaná komédia Šialené interview s Jamesom Francom a Sethom Rogenom v hlavných úlohách mala premiéru minulý týždeň v Los Angeles, no dnešnú premiéru v New Yorku zrušili po hrozbách hackerov, ktorí sa vyhrážali útokmi na kiná. Predstavitelia Sony Pictures následne oznámili, že snímka, ktorá sa mala dostať do amerických kín 25. decembra, sa vôbec nedostane do distribúcie. Podľa amerických vyšetrovateľov stojí za hackerskou skupinou práve severokórejský režim, ktorý ešte v júni film odsúdil ako propagáciu terorizmu a vojenský akt. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies