Chystá sa veľká výmena medzi Man United a PSG?

NETKY.SK • 28 Jún 2015, 18:00 • 2 min
Chystá sa veľká výmena medzi Man United a PSG?

MANCHESTER – Pamätáte sa na nejakú hviezdnu hráčsku výmenu medzi najlepšími klubmi sveta? V nedeľu je možné všetko...

slovakia

left justify in out

Jediné dve hráčske výmeny, ktoré máme v živej pamäti, sú výmena Samuela Eto'o za Zlatana Ibrahimoviča medzi Interom Miláno a Barcelonou v roku 2009, alebo anglický deal v roku 2006 medzi londýnskymi klubmi Chelsea a Arsenal, keď si vymenili Williama Gallasa a Ashleyho Colea.

Tieto výmeny zahŕňali aj finančnú hotovosť a môžeme s istotou povedať, že sú skôr výnimočné ako bežné. Anglické nedeľné noviny Sunday Star však prišli so senzačnou správou o výmene podobne zvučných mien, keď by z PSG mal do Man United prísť Edinson Cavani a opačným smerom by mal putovať Ángel Di María.

 



Podľa správ Sunday Star anglický klub nechce predať Di Maríu do Bayernu či Barcelony, napriek jeho nevydarenej sezóne na Old Trafford. Namiesto toho by radšej vymenili Argentínčana do PSG za Cavaniho. Nie sme si istí nakoľko je táto výmena reálna, ale určite by bola výhodná pre obe strany.

Cavani je v parížskom tíme dlhodobo frustrovaný a Di María by vo francúzskej Ligue 1 mohol opäť nájsť svoju stratenú formu. Uruguajčan hráva v PSG na krídle ako podpora pre Zlatana Ibrahimoviča a je iba tieňom toho obávaného útočníka, ktorý v drese Neapolu terorizoval obrany súperov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies