Chystá sa súťaž na dokumentácie pre R7 Ketelec - Prievoz

NETKY.SK • 26 Január 2015, 14:38 • 2 min
Chystá sa súťaž na dokumentácie pre R7 Ketelec - Prievoz

BRATISLAVA - Národná diaľničná spoločnosť, a.s. (NDS) pripravuje tender na vypracovanie dokumentácie na stavebné povolenie, oznámenia o zmene navrhovanej činnosti a dodatku stavebného zámeru pre stavbu rýchlostnej cesty R7 Bratislava, Ketelec - Prievoz.

slovakia

left justify in out

Súčasťou súťaže bude vypracovanie dokumentácie pre územné rozhodnutie a oznámenia o zmene navrhovanej činnosti po jej vypracovaní, ako aj dokumentácie stavebného zámeru, dokumentácie na stavebné povolenie, vrátane oznámenia o zmene po jej vypracovaní, dodatku stavebného zámeru, dokumentácie na ponuku a tiež výkon autorského dozoru a koordinátora dokumentácie pre rekonštrukciu križovatky Prievoz na diaľnici D1. Ako vyplýva z predbežného oznámenia NDS, predpokladaná cena týchto služieb je 3,85 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

 

Odhadované náklady na stavbu úsekov diaľnice D4 Bratislava, Jarovce - Ivanka pri Dunaji, sever - Rača a R7 Bratislava, Prievoz - Ketelec - Dunajská Lužná - Holice v celkovej dĺžke takmer 60 kilometrov sú 1,325 mld. eur. Ministerstvo dopravy má začať verejné obstarávanie na koncesionára na projektovanie, výstavbu, financovanie, prevádzku a údržbu D4 a R7 cez projekt PPP do konca januára. Zo záujemcov chce vybrať štyroch, s ktorými bude viesť súťažný dialóg. Očakávaný podpis koncesnej zmluvy podľa priebehu obstarávania je v novembri 2015 a finančné uzatvorenie projektu predbežne vo februári 2016. Výstavba D4 a R7 by sa mala začať v roku 2016 a trvať štyri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies