Chystá sa multimiliónový zápas Floyda Mayweathera proti Conorovi McGregorovi

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 19:48 • 2 min
Chystá sa multimiliónový zápas Floyda Mayweathera proti Conorovi McGregorovi

LAS VEGAS – Bývalý profesionálny boxer Floyd Mayweather Jr. vyhlásil, že práve on začal so špekuláciami o potenciálnom zápase proti šampiónovi MMA Conorovi McGregorovi.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný McGregor posilnil tieto špekulácie, keď v nedeľu na svojom Twitteri zverejnil obrázok, na ktorom stojí práve proti Floydovi Mayweatherovi. Američan ukončil aktívnu kariéru v minulom roku.

 



Tridsaťdeväťročný majster sveta v piatich váhových kategóriách povedal, že za zápas proti írskemu šampiónovi MMA by chcel 100 miliónov dolárov. "Držte palce, možno to bude zápas boxera proti bojovníkovi MMA," povedal Mayweather pre fighthype.com. "Bolo mi povedané konkrétne meno, takže by to nemala byť iba fáma."

Mayweatherov otec nedávno prezradil, že jeho syn mu povedal o zápase proti nejakému bojovníkovi MMA. Na druhú stranu McGregor pre BT Sport povedal, že by mal záujem o "miliardový súboj" proti Američanovi.

McGregorovi, ktorý prehral svoj posledný súboj s Nate Diazom, minulý mesiac zrušili účasť na podujatí UFC 200, pretože odmietol plniť reklamné povinnosti.

 



Mayweatherov posledný zápas proti Andre Bertovi v septembri 2015 mal poradové číslo 49 a vyhral ho jednomyseľným rozhodnutím. Po zápase šokoval svet vyhlásením: "Toto je koniec mojej kariéry, je to oficiálne."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies