Chystá sa Coinbase zalistovať Ripple?

NETKY.SK • 5 Marec 2018, 18:09 • 2 min
Chystá sa Coinbase zalistovať Ripple?

Zdá sa, že kryptomena Ripple má zlé dni za sebou. Hovorí sa, že burza Coinbase sa chystá získať Ripple na obchodovanie. Coinbase je najväčšia kryptografická burza na svete. Má okolo 14 miliónov používateľov. Spoločnosť Coinbase nedávno prijala 500 nových pracovníkov, z ktorých 90 začne pracovať na novom projekte. Je to jasný signál, že Coinbase bude v blízkej budúcnosti pripravená na spustenie obchodovania s XRP. Tieto fámy zvýšili cenu XRP a jeho cena v priebehu 24 hodín stúpla o 17%.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tento nárast ceny naznačuje, že hodnota mince prekročila hodnotu 1 USD po dlhom čase. Odborníci dúfajú, že cena mince bude ďalej rásť po oficiálnom oznámení spoločnosťou Coinbase. Niektorí dokonca dúfajú, že minca získa opäť svoju historicky najvyššiu hodnotu, ktorá bola na úrovni 3,34 USD. Tento strop kryptomena XRP dosiahla začiatkom januára tohto roka. Dynamika rastu ceny XRP je tiež dôsledkom správy, že generálny riaditeľ spoločnosti Ripple, Brad Garlinghouse a generálny riaditeľ spoločnosti Coinbase, Asiff Hirji sa spoločne stretnú v utorok. Toto stretnutie sprostredkuje spoločnosť CNBC.

 

Je zaujímavé spomenúť, že kryptomeny prechádzajú mnohými výkyvmi cien hlavne z dôvodu takýchto udalostí. To však neznamená, že minca XRP je obyčajná. Je jednou z piatich najlepších kryptomien na celom svete. Je spojená s viac ako 100 veľkými bankami, finančnými inštitúciami a práve tieto partnerstvá z nej urobili cennú kryptomenu. V tejto chvíli väčšina ľudí očakáva, že spoločnosť Coinbase pridá do svojho portfólia Ripple. Ten sa tak stane ľahko dostupným pre mnohých zákazníkov po celom svete.

 

Nie je to prvýkrát, čo sa takéto fámy hovoria o XRP. V minulom roku hodnota XRP zaznamenala značný nárast svojej hodnoty na základe podobných udalostí. Nemusí to však znamenať, že sa bude história opakovať a dohady sa ukážu ako falošné. Napriek tomu neexistuje žiadne oficiálne vyhlásenie spoločnosti Coinbase, podľa ktorého bude Ripple prijatý na ich platformu.

 

Cena XRP môže byť ovplyvnená aj technológiami xCurrent a xRapid, ktoré používa. Mnohé z bánk a finančných inštitúcií sa prikláňajú k jednej z týchto dvoch technológií, aby získali výhodu v blockchainovej technológii. Obe technológie sa používajú na zjednodušenie cezhraničných peňažných prevodov. Ripple nie je len symbolom, ale platformou, ktorá zjednodušila cezhraničné transakcie.

 

Zdá sa, že Ripple má dobrú šancu stabilizovať hodnotu svojho tokenu XRP. Toto zvýšenie hodnoty prinesie pozitívny vplyv na myseľ investorov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Erika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies