Chýbalo len málo, Boston prehral v noci po predĺžení

NETKY.SK • 30 Máj 2019, 09:49 • 2 min
Chýbalo len málo, Boston prehral v noci po predĺžení

BOSTON - Hokejisti St. Louis Blues zdolali v noci na štvrtok v druhom súboji finále play off NHL Boston Bruins 3:2 po predĺžení a vyrovnali stav série hranej na štyri víťazné zápasy na 1:1.

slovakia

left justify in out

Zápas mal od začiatku vysoké tempo, prvú dobrú šancu mali hráči hostí, keď sa k puku dostal Maroon, ale s jeho nedôraznou strelou si Rask hravo poradil. O dve minúty neskôr zakončil Blais, následne fauloval brankára Bostonu, domáci si zahrali presilovku a dokázali ju aj využiť. Pastrňák na útočnej modrej prihral do jazdy DeBruskovi, ten potiahol puk po mantineli, prihral pred bránku voľnému Coyleovi a bolo 1:0.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Остальные голы из сегодняшнего матча в котором Сени Луис обыграл Бостон со счетом 3:2 ОТ🔥 ——————————— Подписывайтесь и ставьте лайки. @hockeynhlkhl #nhl #khl #кхл #нхл #хоккей #playoff #playoffhockey #stenlycup #кубокстенли #pastrnak #tuukkarask #chara #sentlouis #stlouisblues #сентлуис #сентлуисблюз #zdenochara #бостон #bostonbruins #boston #тарасенко #final #барбашев #tarasenko #vladimirtarasenko #владимиртарасенко #кубокстенли #хксибирь #сибирь

Príspevok, ktorý zdieľa Hockey NHL KHL (@hockeynhlkhl),

 

St. Louis so šťastím odpovedalo už o štyri minúty. Bortuzzo nahodil puk z pravej strany na bránku a jeden z domácich hráčov ho tečoval za Raskov chrbát - 1:1. Tento stav však netrval ani minútu. Blues nedokázali vyhodiť puk z obranného pásma, Kuraly ho spoza bránky prihral Nordströmovi a ten zvýšili bekhendom na 2:1. St. Louis v ďalších minútach zvýšilo aktivitu a viac sa tlačilo pred Raska a ich tlak priniesol ovocie v 15. minúte. Pri prečíslení dvoch na jedného vyrovnal Tarasenko - 2:2.

 

img

 

V ďalšom priebehu zápasu však už góly nepadli, a tak duel dospel do predĺženia. Prvú veľkú šancu si vypracovali hostia, keď sa po Pietrangelovej strele dostal k dorážke Blais, ale Raska nezdolal. V 64. minúte sa to však podarilo Gunnarssonovi, ktorý ďalšou delovkou od modrej rozhodol o triumfe St. Louis.

 

 

2. zápas finále:

BOSTON BRUINS - ST. LOUIS BLUES 2:3 pp (2:2, 0:0, 0:0 - 0:1)

Góly: 5. Coyle (DeBrusk, Pastrňák), 11. Nordström (Kuraly) - 10. Bortuzzo (Bozak, Gunnarsson), 15. Tarasenko (Schwartz), 64. Gunnarsson (O'Reilly, Sunqvist). Rozhodovali: Rooney, Dwyer - Amell, Cherrey, vylúčení: 5:2 na 2 min, presilovky: 1:0, oslabenia 0:0, 17.565 divákov.

 

/stav série: 1:1/

 

Slovák v akcii:

Zdeno Chára (Boston) 25:45 0 0 0 -1 1 0

/minutáž, góly, asistencie, body, +/-, strely na bránku, trestné minúty/

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies