Chýbajú mu vinšovania v prvý sviatok vianočný. Zaželal, aby sme si z Vianoc vzali aspoň toto

NETKY.SK • 25 December 2020, 12:54 • 2 min
Chýbajú mu vinšovania v prvý sviatok vianočný. Zaželal, aby sme si z Vianoc vzali aspoň toto

Aj primátor záhorského mesta Senica čitateľom netky.sk opísal, ako trávi vianočné sviatky a zaželal šťastie, lásku a zdravie.

slovakia

left justify in out

Martin Džačovský si uvedomuje, že tieto Vianoce sú iné aj pre nemožnosť kontaktov s rodinou. „Na Prvý sviatok vianočný sa navzájom v rodine navštevujeme a vinšujeme,“ povedal s tým, že teraz je to iné.

 

 

„Tento rok si však budeme musieť viaceré takéto návštevy vzhľadom na aktuálnu situáciu s novým koronavírusom odoprieť. Mojím úprimným želaním je, aby sme Vianoce strávili predovšetkým v zdraví a pokoji,“ dodal šéf mesta na Záhorí, kde sa predtým wšte ako radový občan zviditeľnil aj vybudovaním detského ihriska Luxor.

 

Martin Džačovský zdôraznil, že najkrajšie sviatky roka sú pre neho tradične predovšetkým o radosti z najbližších. Aj vo vianočnom posolstve zaželal, aby sme mali radosť zo sviatkov a načerpali z nich dobrú energiu.

 

 

„Vianoce sú pre nás doma predovšetkým sviatky rodinnej spolupatričnosti. Tieto sviatočné chvíle trávime vždy spolu doma v rodinnom kruhu, na Štedrý deň sa k nám pridajú rodičia z mojej či manželkinej strany,“ uzavrel primátor 20-tisícového mesta v Trnavskom kraji.

 

Pozrite si, ako trávi Vianoce primátorka Prievidze a primátor Martina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies