Chyba sudcu: Pustil na slobodu členov bankomatovej mafie!

NETKY.SK • 5 November 2013, 06:22 • 2 min
Chyba sudcu: Pustil na slobodu členov bankomatovej mafie!

BRATISLAVA - Dvaja údajní členovia bankomatovej mafie sa po chybe sudcu Juraja Mihála z Okresného súdu Bratislava I dostali z väzby na slobodu. Upozornila na to televízia Markíza vo včerajších Televíznych novinách.

slovakia

left justify in out

Sudca Mihál totiž podľa Markízy nestihol poslať dokumenty potrebné na predĺženie väzby svojim kolegom z krajského súdu, ktorí sídlia v tej istej budove. "Nebolo právoplatne rozhodnuté o väzbe do uplynutia už predtým predlžovanej lehoty väzby v prípravnom konaní," povedal hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak. Mihál teda podľa Markízy síce obom obvineným väzbu predĺžil, tí si však podali sťažnosť, ktorú sudca nestihol v termíne poslať na krajský súd. Dvoch údajných členov gangu tak už stíhajú na slobode. Prešľap sudcu riešia na ministerstve spravodlivosti. "Minister spravodlivosti požiadal predsedníčku Okresného súdu Bratislava I, aby sa týmto prípadom zaoberala a preverila ho," uviedla pre Markízu hovorkyňa ministerstva spravodlivosti Alexandra Donevová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies