Chýba hráčom Barcelony pokora? Sklamaný brankár Leganés sa na hviezdy hnevá

NETKY.SK • 28 September 2018, 11:09 • 2 min
Chýba hráčom Barcelony pokora? Sklamaný brankár Leganés sa na hviezdy hnevá

LEGANÉS - Španielsky futbalový klub CD Leganés v stredu prekvapil ligovým víťazstvom nad šampiónom Primera División FC Barcelona (2:1). Brankár domácich Iván Cuéllar bol na správnom mieste pri viacerých príležitostiach "blaugranas", nepáčilo sa mu však pozápasové správanie súperov.

slovakia

left justify in out

Podľa 34-ročného gólmana ani jeden hráč katalánskeho tímu neprišiel zagratulovať mužstvu Leganés k nečakanému triumfu. Niečo podobné údajne ešte nezažil.

 

"Iste, Leganés je skromný klub, ale mám rád takých víťazov, ktorí aj po prehrách prídu zagratulovať svojmu protivníkovi. Barcelonskí hráči to však neurobili, neprišiel za nami nikto. Podľa mňa to nie je pekné gesto," povedal Cuéllar podľa webu denníka AS. Barcelona si aj napriek prehre udržala 1. miesto v tabuľke La Ligy 2018/2019 so ziskom 13 bodov.

 

Vedie zásluhou lepšieho skóre pred Realom Madrid, ktorý v stredu taktiež vyhorel na ihrisku FC Sevilla (0:3).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies