Chvátal stihne jarnú časť, o záujme z Nemecka nevie

NETKY.SK • 14 Január 2015, 13:38 • 2 min
Chvátal stihne jarnú časť, o záujme z Nemecka nevie

BRATISLAVA - Talentovaný futbalista Juraj Chvátal podával vlani v drese fortunaligovej Senice výborné výkony, pribrzdili ho však dve operácie ramena: na jar išlo pod skalpel ľavé, v novembri pravé. Aj preto vynechal i záver uplynulého roka.

slovakia

left justify in out

"Nevedel som sa už dočkať začiatku zimnej prípravy, veľmi som sa tešil. Bez futbalu som bol tuším tri mesiace," citoval oficiálny senický klubový web slová 18-ročného slovenského mládežníckeho reprezentanta (nar. 13. júla 1996), ktorý momentálne trénuje ešte individuálne.

 

Operované rameno pravého obrancu sa však lieči rýchlo, od pondelka 19. januára by už Chvátal mal trénovať spoločne s tímom. "Zlepšuje sa to deň čo deň. Pred necelým mesiacom som dal dolu ortézu. Musím to ešte naposilňovať, aby bolo rameno pevné," skonštatoval rodák zo Závodu a doplnil: "Začiatok jarnej časti určite stihnem, o tom nepochybujem. Veľmi sa už teším." 

 

V súvislosti s Chvátalom sa objavili medializované informácie, že o jeho služby je interes z Nemecka. "Čítal som o tom, ale nič bližšie k tomu naozaj neviem povedať. Nikto ma nekontaktoval. O žiadnom záujme zo strany nemeckého klubu neviem." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies