Chvátal nesúhlasil s pokutovým kopom proti Slovácku

NETKY.SK • 4 August 2015, 12:27 • 2 min
Chvátal nesúhlasil s pokutovým kopom proti Slovácku

TEPLICE - Futbalistov FK Teplice za domácim víťazstvom 2:0 nad hráčmi 1. FC Slovácko vo víkendovom stretnutí 2. kola najvyššej českej súťaže nasmeroval v 31. min gól zo sporného pokutového kopu.

slovakia

left justify in out

Účastníkom inkriminovaného momentu bol mladý slovenský obranca Juraj Chvátal, ktorý v Slovácku hosťuje z pražskej Sparty. Devätnásťročný senický odchovanec sa v šestnástke dostal do kontaktu s teplickým stredopoliarom Štěpánom Vachouškom. Ten následne spadol a hlavný rozhodca odpískal jedenástku.


"Bolo to veľmi prísne. Iba sa otáčal a zakopol o mňa. Ani som ho nesledoval. Rozhodca stál hneď pri nás, takže to videl. Hneď som za ním išiel, ale povedal mi, aby som prestal, lebo dostanem kartu. Chlapci mi nič nevyčítali," čudoval sa Chvátal podľa serveru iDnes.cz nad výrokom arbitra. "Pokutový kop vznikol kombináciou Chvátalovej neskúsenosti a Vachouškovej abnormálnej ostrieľanosti," poznamenal tréner Slovácka Svatopluk Habanec.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies