VIDEO Chuck Norris našiel svojho nástupcu: Zlatanove fakty valcujú internet

NETKY.SK • 25 August 2015, 19:30 • 2 min
VIDEO Chuck Norris našiel svojho nástupcu: Zlatanove fakty valcujú internet

PARÍŽ – Švédsky reprezentant a útočník PSG Zlatan Ibrahimovič je známy svojím prehnaným sebavedomím a pravdepodobne ste už počuli alebo videli zopár "Zlatanových faktov."

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný kanonier je v súčasnosti opäť spájaný s návratom do AC Milána, avšak napriek tomu si našiel čas, aby si sadol s redaktorom Bleacher Reportu a prečítal niektoré z jeho obľúbených "Zlatanových faktov".
 

Video začína improvizovanou klapkou a požiadavkou reportéra, či sa môže predstaviť v štýle: "Ja som Zlatan a toto je Zlatanova kniha." Legendárny futbalista pozrel na redaktora a povedal: "Ok, ale ja mám svoju vlastnú knihu."

 

 

 

Následne Ibrahimovič prečíta o sebe niekoľko zaujímavých faktov: "Zlatan sa raz podrobil výsluchu na detektore lži a stroj prezradil všetko. Zlatan raz zabil dve rany jednou muchou. Keď Mark Zuckerberg vytvoril Facebook, tak tam už na neho čakala žiadosť o priateľstvo od Zlatana. Keď bol Zlatan ešte dieťa, tak jeho rodičia spávali v jeho posteli, keď sa báli. Keď do vášho domu príde Zlatan, tak ste jeho hosťom."


Zlatan Ibrahimovič získal ligový majstrovský titul v šiestich rôznych kluboch, avšak táto sezóna môže byť jeho posledným pokusom na triumf v Lige majstrov. Myslíme si, že Chuck Norris našiel svojho nástupcu a v tejto sezóne Liga majstrov vyhrá Zlatana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies