Chrumkavá kuracina na póre

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 13:00 • 2 min
Chrumkavá kuracina na póre

Suroviny pre 4 osoby: 1 kg kuracích pŕs, soľ, 2 PL oleja, 1 pór, 1 mala konzerva šampiňónov, 1 malá konzerva kukurice, 3 dcl vývaru, 1 sladká smotana, solamyl na zahustenie

slovakia

left justify in out

Príprava:

Mäso nakrájame na rezance a orestujeme na oleji. Na druhej panvici orestujeme nakrájaný pór, šampiňóny a zalejeme vývarom, potom pridáme kukuricu bez nálevu. Necháme prejsť varom, vložíme opečené mäso, zalejeme smotanou a zahustíme tak, že si zmiešame 1 PL solamylu v troške mlieka. Podávame s ryžou, alebo kolienkami.

 

Čas prípravy: 60 minút

 

Prajeme dobrú chuť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies