Christina Milian si zahrá v novom The Rocky Horror Picture Show

NETKY.SK • 4 Február 2016, 14:35 • 2 min
Christina Milian si zahrá v novom The Rocky Horror Picture Show

NEW YORK - Americká speváčka a herečka Christina Milian sa predstaví v pripravovanom remakeu komediálneho muzikálu The Rocky Horror Picture Show (1975).

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná rodáčka z New Jersey si zahrá jednu zo slúžok bizarného doktora Frank-N-Furtera, Magentu. V pôvodnom obsadení ju stvárnila britská herečka Patricia Quinn. Novinku pripravuje televízna spoločnosť Fox.


Réžiu a choreografiu snímky má na starosti Kenny Ortega, ktorý vystupuje aj ako jeden z výkonných producentov projektu televízie Fox. Na produkcii sa podieľajú aj Gail Berman a Lou Adler, ktorý bol výkonným producentom filmu z roku 1975. Dvojhodinová snímka by sa mala dostať na televízne obrazovky na jeseň. Tvorcovia filmu vraj neplánujú zmeniť hudbu ani texty kultového diela, chcú však priniesť viaceré vizuálne novinky.


The Rocky Horror Picture Show nakrútil Jim Sharman na motívy úspešného muzikálu The Rocky Horror Show Richarda O'Briena. Príbeh titulu sleduje Janet a Brada (vo filmovej adaptácii ich stvárnili Susan Sarandon a Barry Bostwick, pozn. SITA), ktorí musia prečkať búrku v dome bizarného transvestitu Frank-N-Furtera. Šialený vedec im predstaví svoj nový výtvor, dokonalého muža menom Rocky Horror. Titul je poctou sci-fi a béčkovým hororom a muzikál i filmová adaptácia sa stali kultom. Vo filme si okrem spomínanej Patricie Quinn, Sarandon a Bostwicka zahrali Tim Curry, Richard O'Brien, Meat Loaf či Christopher Biggins.


Okrem Milian sa v remakeu predstavia Laverne Cox ako Frank-N-Furter, Victoria Justice, ktorá si zahrá Janet, a Ryan McCartan, ktorého diváci uvidia v úlohe Brada. Herecké obsadenie dopĺňajú Reeve Carney (Riff-Raff), Staz Nair (Rocky Horror), Adam Lambert (Eddie), Annaleigh Ashford (Columbia) a Tim Curry (rozprávač príbehu - kriminológ).


Christina Milian vydala svoj eponymný debutový album v roku 2001. Následne naň nadviazala štúdiovkami It's About Time (2004) a So Amazin' (2006). V roku 2009 mala vydať štvrtý album Elope, jeho vydanie však po rozvode s producentom The-Dreamom, s ktorým má dcéru Violet, odložila na neurčito. Rodáčka z Jersey City sa okrem hudby venuje aj herectvu. Predstavila sa napríklad v snímkach ako Prci, prci, prcičky (1999), Láska nič nestojí (2003), Buď cool (2005), Pulz Hrôzy (2006) či Všetky moje ex (2009). V minulosti bola zasnúbená so šéfom hudobného vydavateľstva Rap-a-Lot Records Jasom Princom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies