Christina Aguilera zverejnila videoklip k singlu Fall In Line

NETKY.SK • 24 Máj 2018, 16:43 • 2 min
Christina Aguilera zverejnila videoklip k singlu Fall In Line

BRATISLAVA - Americká speváčka Christina Aguilera zverejnila videoklip k singlu Fall in Line, ktorý naspievala so svojou kolegyňou Demi Lovato.

slovakia

left justify in out

V novinke, ktorú režíroval filmár a fotograf Luke Gilford, možno vidieť dve malé dievčatká hrajúce sa na lúke, ktoré unesú zamaskovaní a ozbrojení muži. Z dievčat vyrastú práve Aguilera a Lovato, ktoré sú uväznené v podzemnom zariadení, kde ich mužskí strážnici nútia vystupovať. Speváčky sa však nakoniec oslobodia a dostanú sa opäť na povrch.

Skladba o tom, ako by ženy v tomto svete nemali zabúdať na svoju vnútornú silu, postaviť sa za seba a nepodriaďovať sa mužom, je ďalšou ukážkou z Aguilerinej očakávanej štúdiovky Liberation. Tridsaťsedemročná interpretka uvedie album na trh 15. júna. Štúdiovka bude obsahovať 15 skladieb, z ktorých Aguilera predtým zverejnila piesne Accelerate (ft. Ty Dolla Sign a 2 Chainz) a Twice. Rodáčka z New Yorku ponúkla k singlu Accelerate, na ktorého texte, hudbe a produkcii spolupracoval Kanye West, aj videoklip od režisérky Zoey Grossman.

 



Christina María Aguilera sa na hudobnej scéne začala presadzovať v roku 1998, keď naspievala pieseň Reflection pre animovaný film Mulan. O rok neskôr vydala debutový eponymný album, ktorým si zabezpečila celosvetovú slávu. Nahrávka obsahovala hity ako Genie In A Bottle, What A Girl Wants, I Turn To You alebo Come On Over Baby (All I Want Is You). Nasledovali štúdiovky Mi Reflejo (2000), My Kind Of Christmas (2000), Stripped (2002), Back To Basics (2006), Bionic (2010) a Lotus (2012). Držiteľka piatich cien Grammy má od roku 2010 hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies