Christina Aguilera zverejnila skladbu Twice

NETKY.SK • 11 Máj 2018, 13:30 • 2 min
Christina Aguilera zverejnila skladbu Twice

LOS ANGELES - Americká speváčka Christina Aguilera zverejnila skladbu Twice. Novinka je ďalšou ukážkou z jej očakávaného albumu Liberation, ktorý sa dostane na trh 15. júna.

slovakia

left justify in out

Štúdiovka bude obsahovať 15 skladieb, z ktorých 37-ročná interpretka predtým zverejnila pieseň Accelerate (ft. Ty Dolla Sign a 2 Chainz). Na texte, hudbe a produkcii skladby spolupracoval Kanye West. Rodáčka z New Yorku ponúkla k singlu Accelerate aj videoklip, ktorý režírovala Zoey Grossman.

 



Aguilera sa predstaví spolu s Demi Lovato počas udeľovania Billboard Music Awards, ktoré sa bude konať 20. mája. Dvojica predvedie skladbu Fall in Line, ktorá sa takisto bude nachádzať na albume Liberation.

Christina María Aguilera sa na hudobnej scéne začala presadzovať v roku 1998, keď naspievala pieseň Reflection pre animovaný film Mulan. O rok neskôr vydala debutový eponymný album, ktorým si zabezpečila celosvetovú slávu. Nahrávka obsahovala hity ako Genie In A Bottle, What A Girl Wants, I Turn To You alebo Come On Over Baby (All I Want Is You). Nasledovali štúdiovky Mi Reflejo (2000), My Kind Of Christmas (2000), Stripped (2002), Back To Basics (2006), Bionic (2010) a Lotus (2012). Držiteľka piatich cien Grammy má od roku 2010 hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies