Christina Aguilera pripravuje nový album, opäť spolupracuje s Lindou Perry

NETKY.SK • 16 November 2015, 14:24 • 2 min
Christina Aguilera pripravuje nový album, opäť spolupracuje s Lindou Perry

BRATISLAVA - Americká speváčka Christina Aguilera opäť spolupracuje s producentkou a hudobníčkou Lindou Perry. Tridsaťštyriročná interpretka v súčasnosti pripravuje nový album, ktorého názov ani dátum vydania zatiaľ nezverejnila. Ako však prezradila v rozhovore pre portál Wonderwall.com, na novinke sa podieľajú aj producenti, s ktorými spolupracovala v minulosti.

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti pracujem s nejakými novými producentmi, s ktorými som doteraz ešte nič nerobila. Takisto som prizvala nejakých starých producentov, s ktorými mám dlhodobé vzťahy, patrí medzi nich aj Linda Perry, s ktorom som spravila pieseň Beautiful. Je medzi nami krásna chémia," povedala speváčka, ktorá vďaka skladbe Beautiful z albumu Stripped (2002) získala cenu Grammy.


Päťdesiatročná Linda Perry spolupracovala s Aguilerou aj na singloch Hurt, Candyman a Keeps Gettin' Better. Známou sa stala pôsobením v už nefungujúcej kapele 4 Non Blondes, ktorá má na konte napríklad hit What's Up?. Perry napísala aj pieseň Get the Party Started pre Pink, s Gwen Stefani sa podieľala na tvorbe skladby What You Waiting For?. Podpísaná je tiež pod nahrávkami Courtney Love, Sugababes, Celine Dion, Alicie Keys, Skin, KT Tunstall či Kelly Osbourne.


Christina Aguilera sa na hudobnej scéne začala presadzovať v roku 1998, keď naspievala pieseň Reflection pre animovaný film Mulan. O rok neskôr vydala debutový eponymný album, ktorým si zabezpečila celosvetovú slávu. Nahrávka obsahovala hity ako Genie In A Bottle, What A Girl Wants, I Turn To You alebo Come On Over Baby (All I Want Is You). Po nej nasledovala nahrávka v španielčine Mi Reflejo (2000). Jej druhým albumom v angličtine bola vianočná kolekcia My Kind Of Christmas (2000), po ktorej na trh uviedla spomínanú štúdiovku Stripped s hitmi ako Dirrty, Fighter či The Voice Within. Aguilera, ktorú v začiatkoch mnohé médiá stavali do pozície najväčšej konkurentky Britney Spears, sa prezentovala ešte troma štúdiovými nahrávkami - Back To Basics (2006), Bionic (2010) a Lotus (2012). Držiteľka piatich cien Grammy má od roku 2010 hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies