Christina Aguilera predstaví počas udeľovania American Music Awards skladby Whitney Houston

NETKY.SK • 30 Október 2017, 14:13 • 2 min
Christina Aguilera predstaví počas udeľovania American Music Awards skladby Whitney Houston

BRATISLAVA 30. októbra (SITA/AP) - Americká speváčka Christina Aguilera predstaví počas udeľovania American Music Awards skladby zosnulej Whitney Houston.

slovakia

left justify in out

Urobí tak na počesť 25. výročia vzniku filmu Osobný strážca (1992). Tridsaťšesťročná rodáčka zo Staten Islandu v New Yorku zaspieva aj legendárny hit I WillAlways Love You, ktorý Houston nahrala práve pre spomínanú snímku. V nej si zahrala po boku Kevina Costnera.

Odovzdávanie cien sa bude konať 19. novembra v Los Angeles. Aguilera uviedla, že Houston bola pre ňu idolom a počas začiatkov v šoubiznise ju ochraňovala. Ako vyhlásili pozostalí po úspešnej interpretke, Houston považovala mladšiu kolegyňu za jednu z najlepších speváčok jej generácie. Houston zomrela vo februári 2012. Dožila sa 48 rokov.

Christina María Aguilera sa na hudobnej scéne začala presadzovať v roku 1998, keď naspievala pieseň Reflection pre animovaný film Mulan. O rok neskôr vydala debutový eponymný album, ktorým si zabezpečila celosvetovú slávu. Nahrávka obsahovala hity ako Genie In A Bottle, What A Girl Wants, I Turn To You alebo Come On Over Baby (All I Want Is You). Nasledovali štúdiovky Mi Reflejo (2000), My Kind Of Christmas (2000), Stripped (2002), Back To Basics (2006), Bionic (2010) a Lotus (2012). Držiteľka piatich cien Grammy má od roku 2010 hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies