Christina Aguilera porodila dcéru

NETKY.SK • 17 August 2014, 13:12 • 2 min
Christina Aguilera porodila dcéru

BRATISLAVA - Americká speváčka Christina Aguilera sa stala dvojnásobnou matkou. Tridsaťtriročná rodáčka z newyorského Staten Islandu priviedla v sobotu v Los Angeles na svet dcéru, ktorej otcom jej speváčkin snúbenec, filmový producent Matthew Rutler.

slovakia

left justify in out

Dievčatko prišlo na svet cisárskym rezom. Aguilera má okrem toho už šesťročného syna Maxa s bývalým manželom Jordanom Bratmanom. S tým sa zosobášila v roku 2005, o päť rokov sa však rozišli a v roku 2011 aj rozviedli. S Rutlerom sa zasnúbila tento rok na Valentína a v marci potom oznámila, že čakajú dievčatko.


Christina Aguilera sa na hudobnej scéne začala presadzovať v roku 1998, keď naspievala pieseň Reflection pre animovaný film Mulan. O rok neskôr vydala debutový eponymný album, ktorým si zabezpečila celosvetovú slávu. Nahrávka obsahovala hity ako Genie In A Bottle, What A Girl Wants, I Turn To You alebo Come On Over Baby (All I Want Is You). Jej druhým albumom v angličtine bola vianočná kolekcia My Kind Of Christmas (2000), po ktorej na trh uviedla provokatívnu štúdiovku Stripped (2002) s hitmi ako Dirrty, Beautiful, Fighter či The Voice Within. Aguilera, ktorú v začiatkoch mnohé médiá stavali do pozície najväčšej konkurentky Britney Spears, sa prezentovala ešte troma štúdiovými nahrávkami - Back To Basics (2006), Bionic (2010) a Lotus (2012). Držiteľka štyroch cien Grammy má od roku 2010 svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. V súčasnosti pracuje na novom albume.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies