Christiano Ronaldo šokoval personál gréckeho hotela: Takéto prepitné im nechal!

NETKY.SK • 20 Júl 2018, 13:16 • 2 min
Christiano Ronaldo šokoval personál gréckeho hotela: Takéto prepitné im nechal!

Ronaldo pred niekoľkými dňami podpísal rozprávkovú zmluvu s Juventusom a evidentne sa so svojím šťastím rozhodol podeliť aj s personálom tohto hotela.

slovakia

left justify in out

Christiano Ronaldo prežíva momentálne búrlivé obdobie. Po futbalových majstrovstvách sa preto rozhodol, že sa aj s priateľmi zrelaxuje v Grécku. Na svoj odpočinok si vybral jeden z najluxusnejších tamojších rezortov a ako sa ukázalo, s ich službami bol naozaj spokojný.

 

Dovolenku si užil ešte pred tým, ako pricestoval do Talianska. Práve v spomínanom rezorte sa ešte pred definitívnym podpisom zmluvy stretol aj so šéfom Juventusu Andreom Agnellim, aby dohodli posledné detaily. O tom, že sa Ronaldo v Grécku cítil naozaj dobre svedčia aj jeho príspevky na Instagrame.

 

 

Lovely moments!👌🏽

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Po tom ako futbalista dorazil do Talianska, sa v médiách objavili informácie, že zamestnancom, ktorí sa o neho počas dovolenky starali, skutočne doprial. Zanechal im totiž „tringelt“ vo výške 20-tisíc eur! Manažment hotela pritom poinštruoval, aby túto čiastku rozdelili medzi všetkých pracovníkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies