Christián Herc zostane na hosťovaní v Dunajskej Strede aj v ďalšej sezóne

NETKY.SK • 24 Máj 2018, 15:05 • 2 min
Christián Herc zostane na hosťovaní v Dunajskej Strede aj v ďalšej sezóne

DUNAJSKÁ STREDA - Slovenský mládežnícky reprezentant Christián Herc bude pokračovať v drese FC DAC 1904 Dunajská Streda aj v budúcej sezóne. Devätnásťročný stredopoliar je kmeňový hráč anglického Wolverhamptonu Wanderers. Na Žitný ostrov prišiel na hosťovanie pred jarnou časťou uplynulého ročníka Fortuna ligy.

slovakia

left justify in out

"Chceli by sme sa poďakovať Chrisovi a Wolverhamptonu za preukázanú dôveru v naše schopnosti ďalej rozvíjať hráča. Christián v predošlých mesiacoch ukázal svoje kvality, osobnosť a odhodlanie, a spoločnými silami budeme pracovať na tom, aby sme v budúcej sezóne jeho potenciál maximalizovali,"  povedal na oficiálnom webe DAC športový riaditeľ Jan van Daele.

Hercovi sa v žltomodrom drese darí, v 13 ligových zápasoch strelil tri góly. "Som veľmi šťastný, že môžem zostať v Dunajskej Strede ešte jednu sezónu naviac. Keď som sem v zime prišiel, hovoril som, že chcem pomôcť mužstvu dostať sa do Európskej ligy. Podarilo sa nám tento cieľ splniť a ja som k tomu mohol prispieť, čo ma nesmierne teší," povedal Herc.

Jeho "dočasný" tím má za sebou vydarenú sezónu, keď obsadil tretie miesto v tabuľke skupiny o titul. Talentovaný kreatívny stredopoliar chce prispieť k dobrým výsledkom aj v budúcom ročníku: "Chcel by som ešte viac pomáhať mužstvu, samozrejme, ak dostanem príležitosť. Rád by som strelil čo najviac gólov a rozdal čo najviac presných prihrávok, aby sme aj mojím pričinením minimálne zopakovali tohtoročné umiestnenie.“
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies