Christian Bale vylúčil účinkovanie v novom Batmanovi

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 16:39 • 2 min
Christian Bale vylúčil účinkovanie v novom Batmanovi

LOS ANGELES - Anglický herec Christian Bale vylúčil, že stvárni Batmana vo filme Justice League, v ktorom by sa mali stretnúť superhrdinovia zo sveta DC Comics. Uviedol to v rozhovore pre magazín Entertainment Weekly.

slovakia

left justify in out

"Mali sme veľké šťastie, že sa nám podarilo urobiť tri filmy o Batmanovi. To stačí, nebuďme chamtiví," vyjadril sa. Podľa jeho slov s režisérom Christopherom Nolanom vôbec nečakali, že ich spoločných batmanoviek bude viac. "Skončilo sa to tak, že sme spolu sedeli a pozerali sa na seba so slovami: 'Ideme urobiť tretí'. Nikdy sme naozaj nevedeli, či sa tam dostaneme, ale ak to tak už malo byť, tak by to tam malo aj skončiť," vysvetlil. Bale sa podľa jeho slov teší na to, ako superhrdinu stvárni niekto iný. "Je to pochodeň, ktorú by mal odovzdávať jeden herec druhému. Takže si užívam čakanie na to, s čím príde niekto iný," prezradil. O filme Justice League vraj ani nemá žiadne informácie. "O ničom neviem. S nikým som sa o tom nerozprával. Akurát viem o tom, že možno pracujú na filme Justice League, to je všetko," zhrnul. Scenárista najnovšieho filmu o Supermanovi Muž z ocele (2013) David S. Goyer nedávno potvrdil, že Warner Bros. skutočne má v pláne rozšíriť svet superhrdinov z DC Comics, ak sa bude Mužovi z ocele finančne dariť.

Tridsaťdeväťročný Christian Bale má na konte Oscara za výkon v snímke Fighter (2010). Okrem toho je známy hlavnou rolou v batmanovkách Batman začína (2005), Temný rytier (2008) a Návrat Temného rytiera (2012), ale aj snímkami ako Americké Psycho (2000), Mandolína kapitána Corelliho (2001), Equilibrium (2002), Mechanik (2004), Drsné časy (2005), Temný úsvit (2006), Dokonalý trik (2006), 3:10 vlak do Yumy (2007), Partička B. D. (2007) alebo Verejní nepriatelia (2009).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies