Chrisa Martina zažaloval fotograf, do ktorého vrazil autom

NETKY.SK • 23 December 2015, 14:11 • 2 min
Chrisa Martina zažaloval fotograf, do ktorého vrazil autom

BRATISLAVA - Anglického hudobníka Chrisa Martina zažaloval fotograf, do ktorého koncom januára vrazil džípom, keď s bývalou partnerkou Gwyneth Paltrow a ich dvoma deťmi Apple a Mosesom opúšťal areál reštaurácie v kalifornskej Santa Monice.

slovakia

left justify in out

Richard Terry v žalobe tvrdí, že 38-ročný spevák kapely Coldplay úmyselne stočil volant doprava, vyšiel s autom na chodník a narazil doňho. Následne z miesta odišiel bez toho, aby sa uistil, či je paparazzo v poriadku. Toho museli ošetriť v nemocnici. Terry okrem toho uviedol, že Martin mal už v minulosti konflikty s reportérmi, pri ktorých sa správal agresívne. Celý incident zachytil iný fotograf, ktorý stál na druhej strane ulice. Ako však uviedol portál TMZ, Terry a nemenovaný druhý fotograf mohli byť vopred dohodnutí, že Martina vyprovokujú a následne incident zaznamenajú.


Chris Martin je frontmanom spomínanej kapely Coldplay, ktorá vznikla v roku 1996 v Londýne a zatiaľ vydala sedem štúdioviek - Parachutes (2000), A Rush Of Blood To The Head (2002), X&Y (2005), Viva La Vida Or Death And All His Friends (2008), Mylo Xyloto (2011), Ghost Stories (2014) a A Head Full Of Dreams (2015). So všetkými s výnimkou poslednej menovanej sa im podarilo dobyť UK Chart. Kapela má na konte celkovo sedem cien Grammy, osem BRIT Awards, šesť Q Awards či päť NME Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies