Chrisa Browna vydiera muž, ktorého údajne zbil pri basketbale

NETKY.SK • 17 Február 2014, 10:50 • 2 min
Chrisa Browna vydiera muž, ktorého údajne zbil pri basketbale

LOS ANGELES - Amerického speváka Chrisa Browna vydiera muž, ktorého s tromi priateľmi údajne zbil počas basketbalového zápasu. Podľa portálu TMZ požaduje poškodený Malcolm Ausbon od interpreta 250-tisíc dolárov (v prepočte približne 182-tisíc eur), inak pristúpi k žalobe.

slovakia

left justify in out

"Polícia dostala pána Ausbona do pozície, keď sa musí rozhodnúť, či pristúpi k žalobe. Uprednostnil by však kompenzáciu," prezradil spevákov právny zástupca Mark Geragos, ktorý plánuje nahlásiť Ausbona na polícii za vydieranie. Ešte vlani v auguste pritom aj samotný právnik poškodeného údajne priznal, že Brown sa jeho klienta nedotkol. Udrieť ho mal muž s dredmi, čo vraj dosvedčovala aj videonahrávka celej situácie.

Dvadsaťštyriročný Brown len prednedávnom tiež predstúpil pred súd za porušenie podmienky, ktorú mu udelili ešte v roku 2009 za fyzické napadnutie speváčky a jeho vtedajšej priateľky Rihanny. V októbri 2013 totiž zlomil nos istému Isaacovi Adamsovi Parkerovi, za čo mu hrozilo väzenie. Hoci spevák obvinenia z útoku poprel, prokurátori žiadali, aby sudca interpreta okamžite poslal za mreže a začal súdny proces vo veci porušenia podmienky. Súd však na slová prokurátorov nedal a rozhodol, že pre speváka bude lepšie, ak dokončí 90-dňové liečenie, počas ktorého sa učí zvládať hnev a musí užívať predpísané lieky. 

Chris Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012). Tento rok by mal vydať nový album X. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. V roku 2011 získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Okrem hudby a spomínaného napadnutia Rihanny sa zviditeľnil tiež konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona