Chrisa Browna oslobodili v prípade spôsobenia dopravnej nehody a úteku z miesta činu

NETKY.SK • 16 August 2013, 09:49 • 2 min
Chrisa Browna oslobodili v prípade spôsobenia dopravnej nehody a  úteku z miesta činu

BRATISLAVA - Spevák Chris Brown, ktorý čelil obvineniu zo spôsobenia dopravnej nehody a následného úteku z miesta činu, sa mimosúdne dohodol s vodičkou druhého vozidla. Na základe tejto dohody vyšší súd v Los Angeles zrušil obvinenia voči 24-ročnému Brownovi. Spevákovi naďalej hrozí väzenie, ak súd v piatok rozhodne, že týmto incidentom porušil podmienečný trest za útok na jeho bývalú priateľku Rihannu z roku 2009.

slovakia

left justify in out

K nehode došlo 21. mája v Los Angeles, pričom Brown údajne vodičke druhého vozidla odmietol dať číslo vodičského preukazu, poskytol jej nesprávne informácie o poistení a potom odišiel. Pri incidente sa nikto nezranil a škody na autách boli minimálne. Brown síce od začiatku popieral svoju vinu, no prokurátor ho obvinil zo spôsobenia dopravnej nehody a následného úteku z miesta činu a šoférovania bez platného vodičského preukazu a poistenia, neskôr však obvinenia zo šoférovania bez platného vodičského preukazu a poistenia stiahol. Spevákovi potom v júni súd v súvislosti s touto nehodou na základe žiadosti prokurátora zrušil podmienečný trest za spomínaný útok na Rihannu, spevák však nemusel nastúpiť do väzenia. Sudca ho prepustil na jeho vlastnú zodpovednosť. Voči štvrtkovému zrušeniu obvinenia už vzniesol námietku prokurátor, podľa ktorého sa spevák po nehode správal agresívne voči druhej šoférke a potom z miesta činu odišiel. 

Rodák z Virgínie má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012). Prednedávnom uviedol, že jeho pripravovaná štúdiovka X, ktorá by mala vyjsť 20. augusta, bude možno jeho poslednou. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Okrem hudby a vzťahu s Rihannou sa tiež zviditeľnil konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies