Chris Pratt si prevzal cenu Muž roka klubu Hasty Pudding

NETKY.SK • 7 Február 2015, 15:58 • 2 min
Chris Pratt si prevzal cenu Muž roka klubu Hasty Pudding

USA - Americký herec Chris Pratt si prevzal ocenenie Muž roka 2015, ktoré mu udelili študenti divadelného klubu Harvardovej univerzity Hasty Pudding Theatricals.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný rodák z Virginie v štáte Minnesota sa zúčastnil na ceremoniáli v meste Cambridge, pričom na obleku mal nasadenú podprsenku s leopardím vzorom a hračkami v tvare dinosaurov. Študenti hercovi odovzdali titul spolu s tradičným zlatým džbánom s pudingom. „Veľmi sa bavím. Ďakujem vám všetkým. Toto je jeden z najvýznamnejších dní,“ povedal Pratt počas príhovoru. „Myslím, že kľúčom k úspešnému manželstvu je neúspešný film,“ zavtipkoval tiež o svojej kariére a živote.

 

Titul Žena roka alebo Muž roka klubu Hasty Pudding Theatricals získavajú umelci, ktorí sa trvalo a pôsobivo zapísali do sveta zábavného priemyslu. Ženou roka sa tento rok stala herečka Amy Poehler, minulý rok si klub ocenením poctil Helen Mirren a pred ňou to boli Marion Cotillard, Claire Danes, Julianne Moore, Anne Hathaway či Renée Zellweger. Mužom roka bol vlani Neil Patrick Harris, jeho predchodcami sú Kiefer Sutherland, Jason Segel, Jay Leno, Justin Timberlake alebo James Franco. 

 

Chris Pratt je známy zo seriálov Everwood (2002 - 2006) a O.C. California (2003 - 2007) či zo snímok Wanted (2008), Moneyball (2011) alebo Ona (2013). Účinkoval aj vo filme Strážcovia Galaxie (2014) a svoj hlas prepožičal do snímky Lego príbeh (2014). Jeho manželkou je od roku 2009 herečka Anna Faris, s ktorou má syna Jacka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies