Chris Pine sa priznal, že šoféroval pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 09:29 • 2 min
Chris Pine sa priznal, že šoféroval pod vplyvom alkoholu

LOS ANGELES - Americký herec Chris Pine sa dnes na súde v novozélandskom Ashburtone priznal, že šoféroval pod vplyvom alkoholu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročného rodáka z Los Angeles zastavili policajti 1. marca v skorých ranných hodinách neďaleko mestečka Methven na Južnom ostrove, keď sa vracal z párty v jednom z miestnych klubov, kde s kolegami oslavoval ukončenie nakrúcania snímky Z for Zachariah. 

 

V krvi mu namerali 1,1 promile alkoholu, pričom maximálna povolená hodnota v tejto krajine je 0,8 promile. Herca preto zatkli a obžalovali. Pineova právnička Marilyn Gilchrist na súde uviedla, že jej klient svoje konanie ľutuje. Sudkyňa Joanna Maze mu udelila pokutu 93 novozélandských dolárov (v prepočte približne 57 eur) a tiež šesťmesačný zákaz šoférovania na Novom Zélande.

Najznámejšou rolou Chrisa Pinea je kapitán vesmírnej lode Enterprise James T. Kirk z filmu Star Trek (2009), ktorú si zopakoval aj v pokračovaní s podtitulom Do temnoty (2013). Pine sa ukázal aj vo filmoch ako Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození (2004), Zabiť eso (2006), Víno roku (2008), Nezastaviteľný vlak (2010), či To bude boj! (2012). Naposledy sa predstavil v akčnej snímke Jack Ryan: V utajení (2014), ktorá mala v slovenských kinách premiéru 30. januára. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona