Chris Pine rokuje o úlohe v snímke Wonder Woman

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 16:24 • 2 min
Chris Pine rokuje o úlohe v snímke Wonder Woman

LOS ANGELES - Americký herec Chris Pine rokuje o úlohe v pripravovanej snímke Wonder Woman, ktorú plánujú uviesť do amerických kín 23. júna 2017. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný rodák z Los Angeles by mal v prípade uzavretia dohody stvárniť Stevea Trevora, do ktorého sa zamiluje Diana Prince, známa aj ako superhrdinka Wonder Woman. V hlavnej role uvidia diváci a diváčky izraelskú modelku a herečku Gal Gadot. Film nakrúti americká režisérka a scenáristka Patty Jenkins. Tá na režisérskej stoličke nahradila Kanaďanku Michelle MacLaren, ktorá projekt opustila pre "tvorivé nezhody".

 

Najznámejšou rolou Chrisa Pinea je kapitán vesmírnej lode Enterprise James T. Kirk z filmu Star Trek (2009), ktorú si zopakoval aj v pokračovaní s podtitulom Do temnoty (2013). Pine sa ukázal aj vo filmoch ako Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození (2004), Zabiť eso (2006), Víno roku (2008), Smrtiaca nákaza (2009), Nezastaviteľný vlak (2010) či To bude boj! (2012). Vlani sa predstavil v akčnej snímke Jack Ryan: V utajení, komédii Šéfovia na zabitie 2 a fantasy muzikáli Príbehy z lesov. Tento rok ho verejnosť uvidí v sci-fi Z for Zachariah.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona