Chris Martin vrazil džípom do fotografa

NETKY.SK • 28 Január 2015, 11:16 • 2 min
Chris Martin vrazil džípom do fotografa

LOS ANGELES - Britský hudobník Chris Martin vrazil džípom do fotografa, keď spolu s bývalou partnerkou Gwyneth Paltrow a ich dvoma deťmi Apple a Mosesom opúšťali areál reštaurácie v kalifornskej Santa Monice. Informoval o tom portál TMZ, ktorý zverejnil aj fotografie z miesta nehody. Paparazzo, ktorý následne skončil v nemocnici, údajne vbehol rodine do cesty, keď ich chcel odfotografovať pri odchode.

slovakia

left justify in out

Podľa TMZ je však v celom prípade veľa nejasností. Nie je vraj jasné, prečo človek, ktorý zhotovil spomínané fotografie, stál na opačnej strane ulice, keď mohol zábery spraviť aj priamo pri reštaurácii. Ďalší traja paparazzi totiž na muzikanta a jeho rodinu čakali práve tam. Autor obrázkov z miesta nehody a zranený fotograf tiež vraj spolu v minulosti pracovali. TMZ sa nepozdáva aj to, že keď paparazza niesli do sanitky, pozeral sa priamo do objektívu fotoaparátu údajného bývalého kolegu.

 

Tridsaťsedemročný Chris Martin je frontmanom kapely Coldplay, s ktorou vydal zatiaľ šesť štúdioviek - Parachutes (2000), A Rush Of Blood To The Head (2002), X&Y (2005), Viva La Vida Or Death And All His Friends (2008), Mylo Xyloto (2011) a Ghost Stories (2014). Coldplay majú na konte množstvo ocenení vrátane siedmich cien Grammy. Martin sa s Gwyneth Paltrow oženil v decembri 2003, o rozchode informovali vlani v marci tohto roka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona