Chris Kermode šéfom ATP do roku 2019: Budeme chrániť integritu odvetia

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 13:25 • 2 min
Chris Kermode šéfom ATP do roku 2019: Budeme chrániť integritu odvetia

LONDÝN - Chris Kermode dostal mandát viesť Asociáciu tenisových profesionálov (ATP) aj vo svojom druhom funkčnom období až do roku 2019.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatjedenročný britský bývalý hráč a dlhoročný riaditeľ turnaja na tráve v Queen's Clube v novembri 2013 prevzal spojenú pozíciu šéfa exekutívy a výkonného prezidenta uvoľnenú po úmrtí Brada Drewetta. Do londýnskeho úradu nastúpil 1. januára 2014. Pred tým sa neúspešne uchádzal o možnosť riadiť britskú asociáciu LTA.


"Teším sa, že spolu s ostatnými tenisovými autoritami budeme chrániť integritu odvetia," povedal Kermode iba pár dní po tom, ako tenisovým svetom otriasla informácia o dopingovom prípade bývalej jednotky ženského svetového rebríčka Marie Šarapovovej. V predvečer úvodného grandslamového turnaja sezóny Australian Open zase britské médiá spochybnili odhodlanie príslušných inštitúcií vrátane ATP riešiť podozrenia zo stávkových podvodov.


Kermode pri hodnotení svojho prvého obdobia vo funkcii vyzdvihol úspech v snahe o stabilizáciu príjmov spojených s prémiami a o uspokojenie požiadaviek hráčov ohľadom kalendára podujatí. Do roku 2018 si trúfa dosiahnuť súčet turnajových prize money 135 miliónov amerických dolárov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies