Chris Hemsworth sa pri nakrúcaní Krotiteľov duchov zabával

NETKY.SK • 23 August 2015, 09:16 • 2 min
Chris Hemsworth sa pri nakrúcaní Krotiteľov duchov zabával

MELBOURNE- Austrálsky herec Chris Hemsworth sa pri nakrúcaní nových Krotiteľov duchov zabával.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný rodák z Melbourne to priznal prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, pričom zverejnil aj fotografiu, na ktorej pózuje s dvoma členmi filmového štátu. „Nikdy som sa tak nenasmial,“ napísal Hemsworth.


Predstaviteľ Thora, ktorého stvárnil v snímkach Thor (2011), Avengers: Pomstitelia (2012), Thor: Temný svet (2013) a Avengers 2: Vek Ultrona (2015), tiež prezradil, že nakrúcanie rebootu Krotiteľov duchov sa preňho už skončilo. „Úžasné herečky a režisér,“ pochválil kolegyne i filmára Paula Feiga.


V očakávanom filme stvárnia hlavné postavy Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones a Kate McKinnon. Okrem Hemswortha, ktorý stvárni ich asistenta, sa v snímke ako starosta New Yorku predstaví Andy García. Herecké obsadenie dopĺňajú Michael K. Williams, Cecily Strong, Matt Walsh a Pat Kiernan. Nebudú chýbať ani protagonisti pôvodných komédií Bill Murray a Dan Aykroyd. Paul Feig je s Katie Dippold aj autorom scenára. Film plánujú uviesť do amerických kín 15. júla 2016. Pôvodnú snímku z roku 1984 nakrútil rodák z Komárna Ivan Reitman, ktorý sa postaral aj o réžiu pokračovania z roku 1989. V oboch filmoch sa predstavili spomínaní Aykroyd a Murray, ďalej Harold Ramis, Sigourney Weaver, Rick Moranis či Ernie Hudson.


Chris Hemsworth je známy najmä vďaka úlohe komiksového superhrdinu Thora. Zahral si aj v mysterióznom trileri Dokonalý únik (2009), dobrodružnom fantasy Snehulienka a lovec (2012), horore Chata v horách (2012), sci-fi Star Trek (2009) a Star Trek: Do temnoty (2013), športovej dráme Rivali (2013) či akčnom krimi Hacker (2015).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies