Chris Corner sa s projektom IAMX v marci vráti do Bratislavy

NETKY.SK • 23 December 2015, 14:23 • 2 min
Chris Corner sa s projektom IAMX v marci vráti do Bratislavy

BRATISLAVA - Anglický hudobník a producent Chris Corner, ktorý v minulosti pôsobil v trip-hopovej formácii Sneaker Pimps, sa so svojim electro-rockovým projektom IAMX opäť predstaví na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný spevák a multiinštrumentalista vystúpi v rámci turné k najnovšiemu albumu Metanoia v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC) v utorok 8. marca. Okrem známych skladieb z predošlých piatich albumov sa môžu fanúšičky a fanúšikovia tešiť aj na piesne zo spomínanej novinky, ktorú vydal 2. októbra. Chris Corner sa s projektom IAMX sa slovenskému publiku naposledy predstavil v roku 2013, keď v apríli vystúpil v Bratislave a následne v auguste v Košiciach. Vstupenky na nadchádzajúce podujatie sú už v predaji.


Chris Corner, ktorý od roku 2006 žije v Berlíne, sa v Bratislave predstavil už aj v rokoch 2006 (Subclub), 2007 (Klub za zrkadlom) a 2011 (MMC). V roku 2008 vystúpil na poslednom ročníku letného festivalu Hodokvas v Piešťanoch. Hudobný projekt IAMX debutoval v roku 2004 s albumom Kiss + Swallow. Okrem toho má na konte ďalších päť štúdioviek - Alternative (2006), Kingdom Of Welcome Addiction (2009), Volatile Times (2011), The Unified Field (2013) a Metanoia (2015). Vyšlo mu tiež niekoľko EP nahrávok a živákov. Medzi jeho najznámejšie skladby patria napríklad Kiss And Swallow, Spit It Out, Nightlife, President, Tear Garden či I Come With Knives.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies