Chris Columbus by rád nakrútil ďalší film o Harrym Potterovi

NETKY.SK • 23 Júl 2015, 10:35 • 2 min
Chris Columbus by rád nakrútil ďalší film o Harrym Potterovi

LOS ANGELES - Americký režisér Chris Columbus by rád nakrútil ďalší film o známom čarodejníkovi Harrym Potterovi a jeho priateľoch. Päťdesiatšesťročný rodák z mesta Spangler v Pensylvánii to uviedol v rozhovore pre Entertainment Weekly Radio - SiriusXM.

slovakia

left justify in out

Filmár režíroval snímky Harry Potter a Kameň mudrcov (2001) a Harry Potter a Tajomná komnata (2002) a produkoval tretí film s názvom Harry Potter a väzeň z Azkabanu (2004). Pôvodne vraj chcel režírovať celú sériu, no rozmyslel si to, pretože sa bál, že bude príliš dlho preč od rodiny.


"Chcel by som sa k tomu vrátiť a nakrútiť ďalší film. Nie Fantastické zvery a ich výskyt, o ktorých si myslím, že budú úžasné. Chcel by som priniesť ďalší film o troch postavách - Harrym, Hermione a Ronovi," prezradil Columbus, ktorého vraj veľmi zaujíma, čo sa stalo počas 19 rokov, ktoré autorka J.K. Rowling v záverečnej časti nepopísala. Hlavnú líniu príbehu uzavrela smrťou krutého lorda Voldemorta a následne ponúkla iba krátky pohľad do budúcnosti spomínaných hlavných hrdinov. "Zatiaľ som nenabral odvahu povedať o tom J.K. Rowling, pretože si ju veľmi vážim. Mala by robiť to, čo chce, no naozaj by ma zaujímalo, ako si predstavuje tie chýbajúce roky," uzavrel.


Chris Columbus nakrútil okrem spomínaných aj filmy Sám doma (1990), Sám doma 2 - Stratený v New Yorku (1992), Mrs. Doubtfire - Otec v sukni (1993), Dvaja v tom (1995), Druhá alebo prvá (1998), Andrew, člen našej rodiny (1999), Bohémovia (2005) alebo Percy Jackson: Zlodej blesku (2010). Vo štvrtok 23. júla slovenské kiná začnú premietať jeho novú snímku Pixels. Ako producent má na konte jednu nomináciu na Oscara vďaka dráme Farba citov (2011).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona