Chris Brown zverejnil video k skladbe Love More s Nicki Minaj

NETKY.SK • 18 August 2013, 14:54 • 2 min
Chris Brown zverejnil video k skladbe Love More s Nicki Minaj

USA - Pieseň je tretím singlom z jeho pripravovaného albumu X, na ktorom by mali hosťovať aj Kendrick Lamar, Rihanna alebo Ludacris

slovakia

left justify in out

Americký spevák Chris Brown predstavil videoklip k skladbe Love More, v ktorej hosťuje rapperka Nicki Minaj. Pieseň je tretím singlom z jeho pripravovaného albumu X, ktorý podľa spevákových slov bude možno jeho posledným. Na novinke by sa ako hostia mali objaviť aj Kendrick Lamar, Rihanna alebo Ludacris.

Dvadsaťštyriročný Chris Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012). K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Okrem hudby sa preslávil aj vzťahom so speváčkou Rihannou, ktorú v roku 2009 napadol. Zviditeľnil sa tiež konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom. 

Tridsaťročná Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, je rodáčkou z Trinidadu, no od svojich piatich rokov žije v New Yorku. Hudobnú kariéru odštartovala v roku 2007 mixtapom Playtime Is Over a neskôr podpísala zmluvu s vydavateľstvom Young Money Entertainment, ktoré založil rapper Lil Wayne. Debutový album Pink Friday jej vyšiel v novembri 2010 a v USA i vo Veľkej Británii získal platinu. Pochádzajú z neho single ako napríklad Moment 4 Life, Super Bass alebo Fly. Portál Billboard.com ju vymenoval za vychádzajúcu hviezdu roka 2011 a rapperka tiež získala štyri American Music Awards. Svoju druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala vlani. Svoj hlas prepožičala Steffie v animáku Doba ľadová: Zem v pohybe (2012). 

Informácie pochádzajú z webstránky www.2dopeboyz.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies