Chris Brown za napadnutie Rihanny zatiaľ nepôjde do väzenia

NETKY.SK • 17 December 2013, 09:55 • 2 min
Chris Brown za napadnutie Rihanny zatiaľ nepôjde do väzenia

LOS ANGELES - Americký spevák Chris Brown zatiaľ nepôjde do väzenia. V pondelok o tom rozhodol losangeleský súd, podľa ktorého síce porušil podmienku v prípade napadnutia speváčky a vtedajšej priateľky Rihanny z roku 2009, no rozhodol sa ho zatiaľ neposlať za mreže.

slovakia

left justify in out

Namiesto toho hudobníkovi nariadil pokračovať v liečení, počas ktorého sa učí zvládať hnev, pričom musí užívať predpísané lieky. Dvadsaťštyriročný interpret bude tiež naďalej vykonávať súdom nariadené verejnoprospešné práce. "Sme radi, že sa mu v programe darí a práve preto súd rozhodol neumiestniť obžalovaného do väzby," vyhlásil sudca James Brandlin. Ďalšie pojednávanie sa bude konať 10. februára.

Brown tiež nemôže opustiť Kaliforniu. Bude sa však musieť dostaviť do Washingtonu, kde ho majú 8. januára vypočúvať v kauze napadnutia istého Isaaca Adamsa Parkera. Speváka poslal sudca na trojmesačné liečenie po tom, ako ho vyhodili z liečebne v Malibu, pretože hodil kameň do okna auta vlastnej matky. Do zariadenia dobrovoľne nastúpil po napadnutí spomínaného Isaaca Adamsa Parkera z konca októbra. 

K incidentu došlo pred hotelom vo Washingtone, keď sa spevák fotil s fanúšičkami. Do záberu sa votrel 20-ročný Parker, čo ho podráždilo. "Nesúhlasím s týmito homosexuálnymi hlúposťami, páči sa mi však box," povedal Brown a zlomil Parkerovi nos. Následne ho spolu s jeho bodyguardom Christopherom Hollosym zatkla polícia, oboch však na druhý deň z väzby prepustili bez zaplatenia kaucie a so zákazom priblížiť sa k obeti napadnutia na vzdialenosť 100 yardov (približne 91,5 metra, pozn. SITA). Súd totiž rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin. Vzápätí po incidente sa však otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za spomínaný útok na Rihannu. 

Chris Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012). Na budúci rok by mal vydať nový album X. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Okrem hudby a napadnutia bývalej priateľky Rihanny sa zviditeľnil tiež konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona