Chris Brown verí, že za útok na Rihannu už zaplatil

NETKY.SK • 2 Apríl 2013, 11:00 • 2 min
Chris Brown verí, že za útok na Rihannu už zaplatil

LOS ANGELES - Americký spevák Chris Brown je presvedčený, že za útok na svoju priateľku, speváčku Rihannu z roku 2009 už zaplatil. O napadnutí speváčky, s ktorou v súčasnosti opäť tvorí pár, sa rozhovoril v pondelkovej šou Today. Za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí.

slovakia

left justify in out

Udalosti, ktoré po tom nasledovali, ho vraj zmenili. Podľa vlastných slov všetko stratil a musel si postupne znovu získavať verejnú mienku, no najdôležitejšie pre neho vraj bolo pochopenie, že to, čo spravil, bolo zlé. "Musel som sa s tým vyrovnať, zároveň sám sebe odpustiť a tiež sa dokázať ospravedlniť Rihanne," priznal. Ako ďalej poznamenal, najpodstatnejšia je pre neho práve snaha dokázať Rihanne, že sa skutočne zmenil, a vedomie, že sa zachoval nesprávne a už nikdy to neurobí. 

Dvadsaťtriročný Chris Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012), pričom tento rok plánuje vydať šiestu štúdiovku. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Zviditeľnil sa aj konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona