Chris Brown sa vrátil k bývalej priateľke Karrueche Tran

NETKY.SK • 27 Máj 2013, 14:42 • 2 min
Chris Brown sa vrátil k bývalej priateľke Karrueche Tran

LOS ANGELES - Americký spevák Chris Brown znova tvorí pár so svojou bývalou priateľkou Karrueche Tran. Nemenovaný zdroj z okolia páru pre portál TMZ.com uviedol, že dvojica sa dala dokopy začiatkom mája. Tran sa následne nasťahovala do Brownovho domu v losangeleskej štvrti Hollywood Dell a dvojicu už niekoľkokrát videli spolu aj na verejnosti.

slovakia

left justify in out

Brown sa s Tran rozišiel vlani v októbri po tom, čo sa znova začal chodiť s barbadoskou speváčkou Rihannou. Slávna dvojica spolu randila už v rokoch 2008 až 2009, no vzťah sa skončil po škandalóznom incidente vo februári 2009, pri ktorom spevák na svoju priateľku zaútočil v aute. Napadnutie malo byť vyvrcholením hádky po tom, ako si speváčka v Brownovom telefóne prečítala textovú správu od inej ženy. Rihanna musela pre zranenia zrušiť plánované vystúpenie na ceremoniáli udeľovania cien Grammy, ktoré sa konalo v ten večer. Spevák za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí.

O tom, že Rihanna a Brown znova tvoria pár, sa začalo hovoriť vlani v októbri po tom, ako ich viackrát spolu odfotografovali. Koncom marca sa však opäť začali šíriť klebety, že sa rozišli. Spevák tieto správy potvrdil začiatkom mája v rozhovore pre austrálsku rozhlasovú reláciu The Kyle and Jackie Show.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies