Chris Brown sa priznal v prípade napadnutia fanúšika

NETKY.SK • 3 September 2014, 10:21 • 2 min
Chris Brown sa priznal v prípade napadnutia fanúšika

BRATISLAVA - Americký spevák Chris Brown sa priznal v prípade vlaňajšieho napadnutia fanúšika. Dvadsaťpäťročného hudobníka neposlali do väzenia, musel však zaplatiť 150 dolárov (v prepočte približne 114 eur) za súdne trovy.

slovakia

left justify in out

Brownovi, ktorý po incidente strávil dva dni vo väzbe, pritom hrozil šesťmesačný trest odňatia slobody a tiež pokuta tisíc dolárov. Sudca Franklin Burgess Jr. počas utorňajšieho pojednávania uviedol, že hudobník už za svoje činy pykal a preto sa rozhodol udeliť mu miernejší trest.

 

K spomínanému napadnutiu Isaaca Adamsa Parkera došlo vlani v októbri vo Washingtone, keď sa muž chcel odfotiť s Brownom, zatiaľ čo sa muzikant fotil s fanúšičkami. Parker uviedol, že spevák a jeho bodyguard Christopher Hollosy mu zlomili nos. Hollosyho už v apríli uznali vinným z napadnutia, no zatiaľ ho neodsúdili. Parker od mužov žiadal 1,5 milióna dolárov. 

 

Brown týmto incidentom porušil podmienku za fyzické napadnutie speváčky a vtedajšej priateľky Rihanny z roku 2009, a preto musel ísť do väzenia. Rodáka z Virgínie následne 9. mája odsúdili na ročný trest odňatia slobody, sudca mu však odrátal 234 dní, ktoré Brown už predtým strávil na odvykacej liečbe, vo väzbe a tiež za dobré správanie, takže mu z trestu zostalo 131 dní. Nakoniec ho však z väzenia prepustili už po necelom mesiaci od vynesenia rozsudku. 

 

Chris Brown má na konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012). K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. prestížnu cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Okrem hudby a spomínaného napadnutia Rihanny sa zviditeľnil tiež konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom. Brown plánuje 15. septembra vydať nový album s názvom X.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies