Chris Brown sa prihlásil na polícii v prípade dopravnej nehody

NETKY.SK • 6 August 2013, 10:29 • 2 min
Chris Brown sa prihlásil na polícii v prípade dopravnej nehody

LOS ANGELES - Americký spevák Chris Brown sa v pondelok dostavil na policajnú stanicu v losangeleskej štvrti Van Nuys, kde formálne spísali prípad májovej dopravnej nehody, po ktorej vodičke druhého vozidla údajne odmietol dať číslo vodičského preukazu, poskytol jej nesprávne informácie o poistení a následne odišiel.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročnému spevákovi to nariadil súd, keďže po incidente ho polícia nezatkla. Brown, ktorý sa mal na políciu dostaviť najneskôr do 6. augusta, sa na stanici zdržal približne 45 minút a následne ho bez kaucie a na jeho vlastnú zodpovednosť prepustili.

Rodák z Virgínie momentálne čelí obvineniu zo spôsobenia nehody a následného úteku z miesta činu. Obvinenia zo šoférovania bez platného vodičského preukazu a poistenia medzičasom prokurátor stiahol. Súd mu v júni v súvislosti s touto nehodou na základe žiadosti prokurátora zrušil podmienečný trest za útok na jeho bývalú priateľku Rihannu z roku 2009, spevák však nemusel nastúpiť do väzenia. Sudca ho prepustil na jeho vlastnú zodpovednosť s tým, že sa musí znova dostaviť na súd 15 augusta. Ak však potom sudca rozhodne, že spomínanou nehodou porušil podmienku, môže ísť do väzenia až na štyri roky. 

Chris Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012), pričom tento rok plánuje vydať šiestu štúdiovku s jednoduchým názvom X. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Zviditeľnil sa tiež vzťahom s barbadoskou speváčkou Rihannou alebo konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies