Chris Brown sa napadnutím muža dopustil iba priestupku

NETKY.SK • 29 Október 2013, 09:56 • 2 min
Chris Brown sa napadnutím muža dopustil iba priestupku

BRATISLAVA - Útok amerického speváka Chrisa Browna na muža, s ktorým sa v nedeľu ráno dostal do konfliktu, považuje súd iba za priestupok, nie trestný čin.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého 24-ročného Browna prepustili z väzby bez zaplatenia kaucie a so zákazom priblížiť sa k obeti napadnutia na vzdialenosť 100 yardov (v prepočte približne 91,5 metra).

K incidentu došlo pred hotelom vo Washingtone, keď sa spevák fotil s fanúšičkami. Do záberu sa votrel 20-ročný Isaac Adams Parker, čo ho podráždilo. "Nesúhlasím s týmito homosexuálnymi hlúposťami, páči sa mi však box," povedal Brown a zlomil Parkerovi nos. Zdroje zo spevákovho okolia však tvrdia, že k útoku došlo, keď sa Parker snažil dostať k Brownovmu autobusu. 

Vzápätí po incidente sa otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za útok na speváčku Rihannu z roku 2009. Či došlo k porušeniu podmienky, prešetria špecializované orgány, ktoré následne rozhodnú o jej prípadnom zrušení. V najhoršom prípade hrozia Brownovi štyri roky väzenia. 

Chris Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012). K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Okrem hudby a napadnutia svojej priateľky Rihanny sa zviditeľnil tiež konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona