Chris Brown porušil podmienku za napadnutie Rihanny

NETKY.SK • 16 Január 2015, 10:49 • 2 min
Chris Brown porušil podmienku za napadnutie Rihanny

LOS ANGELES - Losangeleský vyšší súd zrušil r'n'b spevákovi Chrisovi Brownovi podmienku v prípade napadnutia svojej bývalej priateľky Rihanny z roku 2009. Dôvodom je skutočnosť, že 25-ročný interpret vystupoval minulý víkend v jednom z nočných klubov v kalifornskom San Jose, kde došlo k streľbe, ktorá si vyžiadala päť zranených. Spevák porušil podmienku tým, že bez povolenia súdu opustil losangeleský okres.

slovakia

left justify in out

Brownov probačný úradník na štvrtkovom pojednávaní taktiež spomenul incident z augusta, keď na párty vo West Hollywoode, ktorú organizoval práve Brown, postrelili Sugea Knighta, zakladateľa a riaditeľa hudobného vydavateľstva Black Kapital Records. Okrem toho pripomenul, že speváka počas trvania podmienky už dvakrát zatkli - raz po tom, ako počas pobytu v odvykacom centre hodil do auta svojej matky kameň, a druhý raz za napadnutie fanúšika vo Washingtone. Probačný úradník preto sudcovi Jamesovi R. Brandlinovi navrhol, aby vzal Browna do väzby. Ten tak síce zatiaľ nespravil, na 20. marca však zvolal ďalšie pojednávanie, na ktorom rozhodne, či Brown porušil podmienku úmyselne. Ak sa tak stane, pôjde spevák do väzenia. 

 

Chris Brown má na konte zatiaľ šesť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012) a X (2014). K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Forever a Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Okrem hudby sa zviditeľnil tiež spomínaným napadnutím Rihanny či konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies