Chris Brown podal protižalobu na bratranca speváka Franka Oceana

NETKY.SK • 8 November 2013, 11:04 • 2 min
Chris Brown podal protižalobu na bratranca speváka Franka Oceana

LOS ANGELES - Americký r'n'b spevák Chris Brown podal protižalobu na Sha'Keira Duarteho, ktorý je bratrancom speváka a rappera Franka Oceana.

slovakia

left justify in out

Duarte zažaloval Browna ešte v auguste za to, že ho údajne brutálne zbil Brownov bodyguard. Malo sa tak stať 27. januára počas potýčky medzi oboma spevákmi na parkovisku pred hudobným štúdiom v kalifornskom meste West Hollywood.

Duarte vo svojej žalobe uviedol, že Brownov bodyguard s prezývkou Hood ho minimálne dvanásťkrát kopol, keď už ležal na zemi, pričom niekoľko kopancov utŕžil aj do hlavy. Brown údajne svojho bodyguarda povzbudzoval a po útoku sa Duartemu posmieval. Ten žiada odškodné dva milióny dolárov (v prepočte takmer 1,5 milióna eur). Brown sa teraz rozhodol na tieto obvinenia zareagovať vlastnou žalobou, v ktorej tvrdí, že celú potýčku začal práve Duerte. Spevák ďalej uviedol, že Duarte bol agresívny a nepriateľský, pričom sa mu mal vyhrážať smrťou a tiež ho kopol a udrel. 

Dvadsaťštyriročný Chris Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012). V decembri by mal vydať nový album X. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Okrem hudby sa však zviditeľnil aj napadnutím svojej bývalej priateľky Rihanny alebo konfliktami s Drakeom a spomínaným Frankom Oceanom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies