Chris Brown plánuje žalovať ženu, ktorá ho obvinila z napadnutia

NETKY.SK • 4 Január 2016, 11:31 • 2 min
Chris Brown plánuje žalovať ženu, ktorá ho obvinila z napadnutia

LOS ANGELES - Americký r'n'b spevák Chris Brown plánuje podať žalobu na Liziane Gutierrez, ktorá ho cez víkend obvinila z napadnutia a krádeže telefónu.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu TMZ by čoskoro mala čeliť žalobe za ohováranie. Nepriamo o tom informoval aj hudobník prostredníctvom služby Instagram, keď k jednej fotografii napísal „Budem neskutočne bohatý po všetkých žalobách, ktoré podám na týchto bláznivých jedincov, čo o mne klamú. Šťastný nový rok. Nastal čas, aby niektorí z nás konečne dospeli“.


Gutierrez tvrdí, že počas súkromnej párty, ktorá sa konala v sobotu 2. januára v lasvegaskom Palms Casino Resorte, jej 26-ročný interpret zobral mobil, kričal na ňu a udrel ju do oka. Brownova hovorkyňa Nicole Perna však tieto tvrdenia poprela. Gutierrez podľa nej z párty vyviedla ochranka po tom, ako začala robiť problémy. Zatiaľ čo čakala, kým jej prinesú telefón, sa vraj na chodbe psychicky zrútila, vykrikovala a hodila o zem kabelku. Na pomoc preto podľa jej slov prišla aj hotelová ochranka, ktorá ženino správanie videla prostredníctvom bezpečnostnej kamery, a vyviedla ju z hotela.


Podľa portálu TMZ pritom Brown nie je prvou celebritou, s ktorou sa Gutierrez dostala do konfliktu. V auguste vraj urobila scénu americkému spevákovi a tanečníkovi Jasonovi Derulovi, ktorý jej kamarátky pozval k sebe domov na afterpárty, no ju nie.


Christopher Maurice Brown má na konte osem albumov - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014), Royalty (2015) a spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež napadnutím speváčky Rihanny a konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona