Chris Brown opustil na tri hodiny liečebňu kvôli chudobným deťom

NETKY.SK • 23 December 2013, 12:19 • 2 min
Chris Brown opustil na tri hodiny liečebňu kvôli chudobným deťom

LOS ANGELES - Americký spevák Chris Brown v nedeľu opustil na tri hodiny liečebné zariadenie, aby sa mohol v Los Angeles zúčastniť na charitatívnej akcii, počas ktorej zbierali darčeky pre chudobné deti.

slovakia

left justify in out

"Ďakujem všetkým fanúšikom, ktorí dnes priniesli darčeky pre deti. Želám vám krásne sviatky. Vďaka vám bude mať veľa detí radostné Vianoce," napísal spevák prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

Brown sa musel po návrate do liečebne podrobiť drogovým testom. Ak by boli pozitívne alebo ak by sa hudobník nevrátil v stanovený čas, údajne by ho zo zariadenia vyhodili. To by však spevákovi nevyhovovalo. Práve vďaka úspešnej liečbe ho totiž súd nedávno neposlal do väzenia za napadnutie speváčky Rihanny z roku 2009. Namiesto toho mu nariadil pokračovať v liečení, počas ktorého sa učí zvládať hnev, pričom musí užívať predpísané lieky. Dvadsaťštyriročný interpret tiež naďalej vykonáva súdom nariadené verejnoprospešné práce. 

Speváka poslal sudca na trojmesačné liečenie po tom, ako ho vyhodili z liečebne v Malibu, pretože hodil kameň do okna auta vlastnej matky. Do zariadenia dobrovoľne nastúpil po napadnutí istého Isaaca Adamsa Parkera z konca októbra. Súd vtedy rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin. Vzápätí po incidente sa však otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za spomínaný útok na Rihannu. 

Chris Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012). Na budúci rok by mal vydať nový album X. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Okrem hudby a napadnutia bývalej priateľky Rihanny sa zviditeľnil tiež konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona