Chris Brown musel zrušiť koncerty v Kanade, neumožnili mu vstup

NETKY.SK • 25 Február 2015, 09:50 • 2 min
Chris Brown musel zrušiť koncerty v Kanade, neumožnili mu vstup

LOS ANGELES - Americký r'n'b spevák Chris Brown musel na poslednú chvíľu zrušiť koncerty v kanadských mestách Montreal a Toronto, kde mal vystúpiť v utorok a stredu v rámci turné Between The Sheets. Na ňom ho sprevádzajú spevák Trey Songz a rapper Tyga. Dôvodom zrušenia vystúpení je skutočnosť, že kanadské úrady neumožnili 25-ročnému spevákovi vstup do krajiny.

slovakia

left justify in out

"Bohužiaľ, nebudem môcť vystúpiť pred vypredanými hľadiskami v Montreale a Toronte. Kanadská vláda mi totiž neumožnila vstup. Vrátim sa však v lete a dúfam, že sa uvidím so všetkými svojimi kanadskými fanúšikmi," napísal Brown len niekoľko hodín pred plánovaným začiatkom montrealského koncertu na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Victor Trevino z promotérskej spoločnosti Live Nation Entertainment uviedol, že Brownovi neumožnili vstup pre "imigračné problémy". Podobný problém mal spevák aj vlani v auguste, keď sa nemohol zúčastniť na Drakeovom OVO festivale v Toronte.

 

Chris Brown má na konte zatiaľ sedem štúdioviek - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012) a X (2014) a tiež spoločný album so spomínaným rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, Forever, Yeah 3x, Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Turn Up The Music, Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Okrem hudby sa zviditeľnil tiež napadnutím bývalej priateľky Rihanny či konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona