Chris Brown do väzenia nepôjde, tvrdí jeho právnik

NETKY.SK • 28 Máj 2013, 20:45 • 2 min
Chris Brown do väzenia nepôjde, tvrdí jeho právnik

LOS ANGELES - Právnik amerického speváka Chrisa Browna poprel špekulácie, že jeho klient porušil podmienku a hrozí mu pobyt za mrežami.

slovakia

left justify in out

Bývalý priateľ speváčky Rihanny údajne spôsobil v nedeľu dopravnú nehodu, pričom vodičke druhého vozidla odmietol dať číslo vodičského preukazu a navyše jej poskytol nesprávne informácie o poistení. Mark Geragos však v televíznej relácii Access Hollywood uviedol, že spevák poskytol žene správne informácie. Geragos ďalej tvrdí, že spomínanej žene aj zavolal, aby si tieto údaje potvrdil, tá mu však položila telefón. Právnik taktiež poprel správy, že incident v súčasnosti vyšetruje polícia z Los Angeles.

Dvadsaťštyriročný spevák je stále v podmienke, ktorú si vyslúžil za napadnutie Rihanny vo februári 2009. Fyzický útok mal byť vyvrcholením hádky po tom, ako si speváčka v Brownovom telefóne prečítala textovú správu od inej ženy. Rihanna musela pre zranenia zrušiť plánované vystúpenie na ceremoniáli udeľovania cien Grammy, ktoré sa konalo v ten večer. Spevák za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí. Ak by mu dokázali, že konaním po nedeľnej nehode porušil podmienku, môže ísť za mreže až na štyri roky.

Chris Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012), pričom v polovici júla plánuje vydať šiestu štúdiovku s jednoduchým názvom X. K jeho najväčším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Okrem hudby a vzťahu s barbadoskou speváčkou Rihannou sa zviditeľnil tiež konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies