Chris Brown: Cítim sa ako zviera v klietke

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 09:09 • 2 min
Chris Brown: Cítim sa ako zviera v klietke

LOS ANGELES - Americký spevák Chris Brown, ktorý je od polovice marca vo väzení, sa vraj cíti ako zviera v klietke. Pre portál TMZ to uviedol nemenovaný zdroj z okolia interpreta, ktorému to vraj prezradil počas telefonického rozhovoru. Pobyt vo väzení hudobník označil za najhorší zážitok jeho života. Údajne tiež uviedol, že v budúcnosti to už určite nepokašle, aby sa tam nemusel vrátiť.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročného interpreta zatkli po tom, ako ho pre porušenie pravidiel vyhodili z liečebného zariadenia. Spevák mal na základe súdneho nariadenia v centre, kde sa 90 dní učil zvládať hnev, stráviť ešte ďalšie dva mesiace. Keďže ho však vyhodili, a teda nepokračoval v liečbe, porušil podmienečný trest za fyzické napadnutie speváčky a jeho vtedajšej priateľky Rihanny z roku 2009. 

 

Podľa správ z centra v Malibu, Brown porušil niekoľko nariadení, keď sa nechcel podrobiť drogovému testu, dotýkal sa lakťov a rúk jednej z klientok zariadenia a tiež počas skupinovej terapie vyhlásil, že "vie veľmi dobre používať strelné zbrane a nože". Hudobník mal pritom zákaz približovať sa k ženám v zariadení približne na pol metra. 

 

Do liečebného centra Brown dobrovoľne nastúpil po napadnutí istého Isaaca Adamsa Parkera z konca októbra 2013. Súd vtedy rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin. Vzápätí po incidente sa však otvorila otázka týkajúca sa spomínanej kauzy s Rihannou. Prokurátori žiadali, aby sudca speváka poslal za mreže a začal súdny proces vo veci porušenia podmienky. Súd však na slová prokurátorov nedal a rozhodol, že pre speváka bude lepšie, ak dokončí 90-dňové liečenie. Koncom februára 2014 sudca hudobníkovi nariadil, aby pokračoval v liečbe ďalšie dva mesiace. Lekári tvrdili, že Brown trpí bipolárnou afektívnou poruchou a tiež posttraumatickou stresovou poruchou. Práve zanedbanie liečby týchto porúch spolu so spánkovou depriváciou a svojvoľným užívaním liekov vraj spôsobili, že sa spevák správal agresívne. 

 

Chris Brown má na konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012). K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. V roku 2012 získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Okrem hudby a spomínaného napadnutia Rihanny sa zviditeľnil tiež konfliktami s Drakeom či Frankom Oceanom. V máji by mu mala vyjsť ďalšia štúdiovka s názvom X. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies