Chris Brown a Rihanna: Opäť rozchod!

NETKY.SK • 10 Apríl 2013, 15:00 • 2 min
Chris Brown a Rihanna: Opäť rozchod!

LOS ANGELES - Barbadoská hviezda Rihanna a americký spevák Chris Brown sa údajne rozišli. Klebety sa začali šíriť už 29. marca, keď Brown v rozhovore pre rozhlasovú stanicu Power 106 na moderátorovu otázku, či je ešte s Rihannou, odpovedal: "Stručne povedané, nie."

slovakia

left justify in out

V pondelok relácii E! News viacero zdrojov potvrdilo, že medzi dvojicou je koniec. Speváčka vraj bude Browna navždy ľúbiť, no momentálne sa chce sústrediť na svoju kariéru. Ďalšie zdroje potvrdili rozpadnutie vzťahu pre portál TMZ.com, no tiež zdôraznili, že spevácke hviezdy sa rozchádzajú často a je možné, že sa opäť dajú dohromady. Rihanna práve v pondelok na koncerte v losangeleskom Staples Center rozprávala o láske. "Koľkí z vás sú zamilovaní? Koľkí z vás nenávidia lásku? Koľkí z vás jej nerozumejú? Ja som v tej zmätenej skupine," povedala a začala spievať pieseň What Now o nešťastnej láske.

O tom, že Rihanna a Brown tvoria pár, sa začalo hovoriť vlani v októbri po tom, ako ich viackrát spolu odfotografovali. Spevák sa následne rozišiel so svojou vtedajšou priateľkou Karrueche Tran a v januári Rihanna konečne potvrdila, že s ním chodí. Dvojica pritom spolu randila aj v rokoch 2008 až 2009, no vzťah sa skončil po škandalóznom incidente vo februári 2009, pri ktorom spevák na svoju priateľku zaútočil v aute. Napadnutie malo byť vyvrcholením hádky po tom, ako si speváčka v Brownovom telefóne prečítala textovú správu od inej ženy. Rihanna musela pre zranenia zrušiť plánované vystúpenie na ceremoniáli udeľovania hudobných cien Grammy, ktoré sa konalo v ten večer. Spevák za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona